Zorgtaxi specialist sinds 1997

Heeft u een zorgtaxi of rolstoeltaxi in Harderwijk, Ermelo of omstreken nodig? Neemt u vaak een zorgtaxi naar het ziekenhuis en kan u wat extra hulp gebruiken? Wij helpen u graag met onze taxi’s voor het zorgvervoer naar uw bestemming en daarnaast brengen wij u desgewenst ook naar de afdeling in het ziekenhuis of instelling. U mag daarnaast ook een begeleider meenemen in de taxi. Taxi Houwen is specialist in het taxivervoer van mensen met een lichamelijke beperking en wij zijn bovendien een TX-keur gecertificeerd taxibedrijf met vakbekwame chauffeurs.

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het zorgtaxi vervoer verzorgt? Want voor ziekenhuisvervoer kunt u ons altijd bellen, ook in de avonduren. Voor bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis, fysio of revalidatie, voor al uw zorgvervoer schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Wij helpen u met het bereiken van uw bestemming en garanderen u hierbij een veilige en comfortabele rit.

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis St. Jansdal met een zorgtaxi of rolstoeltaxi? Of is uw bestemming in Amsterdam of Zwolle? Door een zorgtaxi bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen- en terugweg alvast geregeld. Door middel van jarenlange ervaring met zorgvervoer leveren wij hoogkwalitatief taxivervoer en verhogen wij het ook het rijcomfort van onze passagiers. Professioneel transport in comfortabele taxi’s maakt ons de ideale partner in zorgvervoer. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Reserveer direct uw zorgtaxi.

Zorgtaxi Harderwijk, Ermelo
Ziekenvervoer-Taxi Houwen

Werkgebied

Wij rijden ziekenvervoer vanuit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet, Biddinghuizen en omstreken, dus in de provincies Gelderland en Flevoland door geheel Nederland en buitenland. Veilig en comfortabel ziekenvervoer.

Wij rijden voor…

Wij rijden hoogkwalitatief ziekenvervoer voor alle zorgverzekeraars van- en naar ziekenhuizen en instellingen door geheel Nederland. Dit vervoer rijden wij vanuit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet, Biddinghuizen en omstreken.

Reserveren

Voor reserveringen en vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale via (0341) 430 800. Daarnaast kunt u ook online via onze website een zorgtaxi aanvragen. Of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Neem contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen