Snel een Taxi- en groepsvervoer nodig? Bel de taxicentrale Harderwijk op +31341430800, reserveer online of vul het contactformulier in voor een offerte op maat! Wij helpen u graag met onze taxi’s en bussen uw mobiliteit mogelijk te maken. Want wat u mobiliteitsvraag ook is, wij zorgen ervoor. Taxi Houwen is bijvoorbeeld ook specialist in het taxivervoer van mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast zijn wij een TX-Keur gecertificeerd taxibedrijf en verzorgen wij hoogkwalitatief Taxi- en groepsvervoer.

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het Taxi- en groepsvervoer verzorgt? Voor een bezoek aan het ziekenhuis, gezellig uit eten met de familie, bezoek aan een concert of festival, luchthaventransfers, maar ook na het bezoek aan een café, voor al uw Taxi- en groepsvervoer schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Taxivervoer verzorgen wij ook in Ermelo, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet en Biddinghuizen. Wij helpen u met het bereiken van uw bestemming en bieden onze passagiers veel rijcomfort. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid.

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis St. Jansdal of een ziekenhuis in bijvoorbeeld Amsterdam of Zwolle? Door het taxi- en groepsvervoer bij Taxi Houwen te reserveren is de heen- en terugweg alvast geregeld. Professioneel transport in comfortabele voertuigen hoeft ook niet duur te zijn! Wij hanteren scherpe tarieven en bij vooraf aangevraagd taxivervoer altijd goedkoper dan het kilometertarief! Bovendien is ook hier onze hoogwaardige service altijd inbegrepen. Voor de campings en gelegenheden aan het Veluwemeer en het Wolderwijd hanteren wij speciale voordelige tarieven, reserveer gemakkelijk en voordelig online of bel ons als u direct vervoer nodig heeft. Taxi Houwen verzorgt karakteristiek, gecertificeerd en betaalbaar taxi- en groepsvervoer voor iedereen!

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen