Dé schipholtaxi specialist

Heeft u binnenkort in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo of omgeving voor uzelf of een (zakelijke) relatie een schipholtaxi nodig? Dan wilt u daarbij echter ook genoeg ruimte om te zitten en voor uw bagage. Wij helpen u graag door middel van onze taxi’s en bussen om de schipholtaxi naar alle luchthavens mogelijk te maken. Taxi Houwen is ook specialist in het vervoer naar de luchthavens, dat wil zeggen naar bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam of Düsseldorf. Bovendien vindt de airport transfers plaats in luxe taxi’s of bussen, zonder medepassagiers!

Wist u ook dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo en omgeving de schipholtaxi verzorgt? Een ander argument om voor ons te kiezen zijn onze Zero Emissie voertuigen! Op grond van deze gegevens schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Reserveer bijvoorbeeld online bij Taxi aanvragen of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Ten slotte, vervoer boven de 80 km extra scherpe tarieven bij bestellingen minimaal 48 uur van te voren!

Moet u zoals gezegd naar een luchthaven en heeft u een schipholtaxi nodig? Of is uw bestemming bijvoorbeeld in Groningen of Berlijn? Door het vervoer bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen- en terugweg alvast geregeld. Want wie wil nou geen professioneel airport transport naar de luchthavens? Er is nog een reden om bij ons te boeken, wij werken uitsluitend met beroepschauffeurs en hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Reserveer dus direct!

Tarieven 1 t/m 4 passagiersTarieven 5 t/m 8 passagiers
Harderwijk   € 135,00Harderwijk € 150,00
Ermelo         € 135,00Ermelo        € 160,00
Putten          € 135,00Putten         € 160,00

Nederland

Amsterdam Schiphol airport
Lelystad airport
Rotterdam airport
Groningen airport Eelde
Maastricht Aachen airport
Eindhoven airport
Enschede vliegveld Twente.

Duitsland

Frankfurt airport
München airport
Düsseldorf airport
Berlijn Tegel airport

België

Brussels Zaventem airport
Charleroi Brussels airport
Oostende-Brugge airport

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen