Rolstoeltaxi specialist sinds 1997

Heeft u een rolstoeltaxi in Harderwijk, Ermelo of omstreken nodig? Bent u rolstoelgebruiker die wat extra hulp kan gebruiken of rijdt u in een scootmobiel? Wij helpen u graag met onze rolstoelbussen voor het rolstoelvervoer naar uw bestemming en daarnaast brengen wij u desgewenst ook naar de afdeling in het ziekenhuis of instelling. U mag ook een begeleider meenemen in de rolstoelbus. Taxi Houwen is een specialist in het taxivervoer van mensen met een lichamelijke beperking met een rolstoelbus en zijn een TX-Keur gecertificeerd taxibedrijf met vakbekwame chauffeurs.

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het rolstoelvervoer verzorgt? Voor een bezoek aan het ziekenhuis, gezellig uit eten met de familie, bezoek aan een concert of festival of uw luchthaventransfers, voor een rolstoeltaxi schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Wij helpen u met het bereiken van uw bestemming, brengen u veilig van A naar B en garanderen u hierbij een veilige en comfortabele rit.

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis St. Jansdal met een rolstoeltaxi? Door een rolstoeltaxi bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen- en terugweg alvast geregeld. Elke dag helpen wij rolstoelgebruikers met het bereiken van hun bestemming. Door deze jarenlange ervaring met rolstoelvervoer leveren wij hoogkwalitatief rolstoelvervoer en verhogen wij ook het rijcomfort van onze passagiers. Professioneel transport in comfortabele rolstoeltaxi’s maakt ons de ideale partner in rolstoelvervoer. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Reserveer direct uw rolstoeltaxi.

Rolstoeltaxi Harderwijk, Ermelo
Rolstoeltaxi-Taxi Houwen

Werkgebied

Wij rijden rolstoelvervoer vanuit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet en Biddinghuizen en omstreken, dus in de provincies Gelderland en Flevoland door geheel Nederland en buitenland. Veilig en comfortabel rolstoelvervoer.

Wij rijden voor…

Wij rijden rolstoelvervoer voor bedrijven, instellingen en particulieren vanuit Harderwijk en omstreken door geheel Nederland en buitenland. Daarnaast zijn wij TX-Keur gecertificeerd voor volledige vergoeding van de ritten via uw zorgverzekeraar.

Reserveren

Voor reserveringen en vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale via (0341) 430 800. Daarnaast kunt u ook online via onze website een rolstoelbus aanvragen. Of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen