Onderscheidend kenmerk met kwaliteit

Zoekt u kwaliteit in het Taxi- en groepsvervoer in Harderwijk, Ermelo en omgeving? Maakt u vaak gebruik van taxivervoer en zoekt u daarbij een betrouwbare service? Op het gebied van Taxi- en groepsvervoer bieden wij onze klanten een bijzonder breed aanbod waarbij wij oplossingen bedenken voor elke mobiliteitsvraag. Daardoor onderscheiden wij ons in de taximarkt met de bedoeling hoogkwalitatief taxivervoer. Op grond van deze jarenlange ervaring beschikken wij over een goede kennis van zaken omtrent alle facetten die nodig zijn om het personenvervoer op de juiste plaats en tijd te verzorgen.

Wist u dat Taxi Houwen sinds 1997 al kwaliteit levert in het taxivervoer? En weet u daarnaast dat wij ons continu uitdagen en onszelf daarmee verbeteren? Daardoor voldoen de eigenschappen en kenmerken van onze service aan de vastgestelde of vanzelfsprekende behoefte van de klant. Efficiëntie, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn daarin de belangrijkste pijlers. Want Taxi Houwen is de specialist in kwaliteit taxivervoer en daarnaast scholen wij ons ook ieder jaar bij, ook rijopleidingen!

Moet u binnenkort gebruik maken van taxivervoer en zoekt u daarbij kwaliteit en een betrouwbare partner? Of heeft u binnenkort een feest te organiseren en zoekt u daarbij groepsvervoer? Wij leveren die kwaliteit, brengen u veilig van A naar B en verhogen hiermee het rijcomfort van onze passagiers. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Kwaliteit bij Taxi Houwen betekend ook goede en ruime verzekeringspakketten, voertuig onderhoud bij dealer, winterbanden en bovendien respecteren wij uw privacy!

Innovatie met kwaliteit

Taxi Houwen heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Sterker nog, het is de drijfveer die heeft geleid tot overtuigende overwinningen in de markt van personenvervoer. En diezelfde drijfveer heeft er ook voor gezorgd dat onze klanten meer tevreden zijn over onze dienstverlening. Laten zien dat inspiratie te putten is uit ogenschijnlijk eenvoudige en alledaagse dingen. Uit mensen met een droom. En dat innovatie veelal voortvloeit uit de praktijk. Dat inlevingsvermogen een belangrijke rol speelt in de uitvoering van personenvervoer en een rode draad is in de geschiedenis van Taxi Houwen.

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier hiernaast.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.