Heeft u een taxi naar Walibi nodig? Staat u bij Walibi Holland in Biddinghuizen en heeft u een taxi nodig omdat de bussen niet meer rijden? Dan wilt u daarbij echter ook taxivervoer met genoeg ruimte om te zitten en voor eventuele bagage. Wij helpen u graag met onze taxi’s en bussen om het taxivervoer vanaf Walibi Holland mogelijk te maken. Taxi Houwen is specialist in het attractiepark vervoer vanaf Walibi Holland. Het taxi- en groepsvervoer vindt plaats in representatieve taxi’s en bussen zonder medepassagiers!

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Biddinghuizen het taxivervoer vanaf Walibi Holland verzorgt? Zeker voor het vervoer in Biddinghuizen schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Want wij helpen u met het bereiken van uw bestemming en garanderen u hierbij een veilige en comfortabele rit, dus hoogkwalitatief taxivervoer met veel rijcomfort. Reserveer bijvoorbeeld online bij Taxi aanvragen of neem direct telefonisch contact op. Ten slotte, onze chauffeurs helpen u graag met uw bagage en brengen u veilig van A naar B.

Taxi van en naar Walibi reserveren

Gaat u binnenkort naar Walibi Holland en heeft u bij het attractiepark een taxi nodig? Of heeft u een andere bestemming van of naar Biddinghuizen? Door het taxi- en groepsvervoer bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen en terugweg alvast geregeld. Want wie wil nu geen professioneel transport met een luxe taxi door een vakbekwame chauffeur? Wat uw mobiliteitsvraag of bestemming ook is, wij zorgen ervoor. Er is nog een reden om bij ons te boeken, wij werken uitsluitend met beroepschauffeurs en hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Reserveer dus bij Taxi Houwen uw taxi’s!

Taxi Walibi
Taxibedrijf Walibi

Neem contact op

Wil je een taxirit naar Walibi reserveren of heb je vooraf nog wat vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen