Heeft u een taxi of rolstoeltaxi in Elspeet nodig? Of zoekt u in Elspeet groepsvervoer, een schipholtaxi, of gewoon een reguliere straattaxi vanaf een horeca gelegenheid? Wij helpen u graag en brengen u veilig van A naar B. Taxi Houwen is uw ideale vervoerspartner in Elspeet en omgeving. Bovendien verzorgen wij het taxi- en groepsvervoer in moderne Zero-Emissie taxi’s of 8 persoons taxibusjes. Wilt u wat uw mobiliteitsvraag ook is, wij zorgen ervoor. Taxi Houwen is bijvoorbeeld ook specialist in het taxivervoer van mensen met een lichamelijke beperking en werken daarbij uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs!

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Elspeet en omgeving het taxi- en groepsvervoer verzorgt? Wij staan bekend om onze scherpe tarieven, optimale service en flexibiliteit. Daarnaast heeft Taxi Houwen sinds 2004 het keurmerk TX-Keur voor taxibedrijven welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Omdat u ook contactloos in onze taxi’s kunt betalen, heeft u geen contant geld meer nodig. Reserveer direct telefonisch of via taxi aanvragen uw taxi in Elspeet!

Taxi Elspeet
Taxibedrijf Elspeet

Taxi in Elspeet reserveren

Staat er een evenement, festival of concert op de planning? Door het groepsvervoer bij Taxi Houwen te reserveren, heeft u de heen- en terugweg van uw taxiritten alvast geregeld. Ideaal wanneer u geen auto heeft, geen BOB ter beschikking heeft of simpelweg een drankje wil drinken. Uiteraard kunnen onze ervaren chauffeurs u ook met een zorgtaxi naar bijvoorbeeld het ziekenhuis St. Jansdal brengen. Of wilt u winkelen in Harderwijk of iemand een bezoekje brengen in Zwolle? Taxi Houwen staat altijd voor u klaar. Heeft u geen vervoer vanaf het NS station Harderwijk? Reserveer bij Taxi Houwen eenvoudig ook uw NS taxivervoer. Bij aankomst op het NS station Harderwijk staan wij tijdig voor u klaar!

Moet u zoals gezegd naar de luchthaven Schiphol? Of is uw bestemming bijvoorbeeld Groningen of Rotterdam? Daarbij wilt u natuurlijk een betrouwbare airport service met vakbekwame chauffeurs! Er is nog een reden om bij ons te boeken, wij rijden met luxe Zero-Emissie voertuigen en bieden hiermee onze passagiers veel ruimte! Ook hanteren wij scherpe tarieven voor ritten boven de 100 km! Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw achtergebleven auto op Schiphol of een lange reis te maken met het openbaar vervoer. Op grond van deze gegevens schakelt u voor al uw luchthavenvervoer de chauffeurs van Taxi Houwen in!

Neem direct contact op

Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen