Heeft u een taxi- of rolstoeltaxi nodig om een verplaatsing naar school of werk met UWV-vervoer mogelijk te maken? Bent u niet mobiel en kunt u wat extra hulp gebruiken? Als u bijvoorbeeld problemen heeft om deze verplaatsing zelf te doen, dan kunt u bij het UWV een voorziening aanvragen die daarbij helpt. Bij Taxi Houwen kunt u terecht om deze verplaatsing naar werk of school mogelijk te maken, zowel taxi als rolstoeltaxi. Dus zodra u de inkooporder voorziening hebt ontvangen kunt u contact met ons opnemen zodat wij het UWV-vervoer kunnen uitvoeren. Taxi Houwen is specialist in het taxivervoer van mensen met een lichamelijke beperking en zijn een TX-Keur gecertificeerd taxibedrijf met vakbekwame chauffeurs.

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het UWV-vervoer verzorgt? Dus voor het vervoer naar school of werk schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Want wij helpen u graag met het UWV-vervoer bij het bereiken van uw bestemming. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het vervoer via het persoonsgebonden budget (PGB). Indien u de toekenningsbeschikking of een financiële tegemoetkoming hiervoor heeft ontvangen regelen wij graag uw vervoer.

Moet u binnenkort naar school of werk en kunt u deze verplaatsing niet zelf maken? Want door het UWV-vervoer bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen- en terug weg alvast geregeld. Elke dag helpen wij cliënten om het UWV-vervoer mogelijk te maken. Door deze jarenlange ervaring leveren wij hoogkwalitatief UWV-vervoer en verhogen wij het rijcomfort van onze passagiers. Professioneel transport in comfortabele taxi’s en rolstoeltaxi’s maakt ons de ideale partner in het UWV-vervoer. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Reserveer direct uw UWV-vervoer.

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen