Professionele Chauffeurs opleidingen

Bent u op zoek naar een taxibedrijf die zijn chauffeurs professionele rijopleidingen laat volgen? Maakt u vaak gebruik van taxivervoer en zoekt u daarbij een betrouwbare service? Door middel van goede opleidingen leggen wij de basis voor betrouwbaar en bovendien veilig taxivervoer. Daardoor onderscheiden wij ons in de taximarkt met de bedoeling hoogkwalitatief taxivervoer voor al onze klanten. Op grond van deze jarenlange ervaring op het gebied van scholing zorgen wij dat onze klanten veilig onderweg zijn, evenals onze chauffeurs trouwens!

Wist u dat Taxi Houwen al sinds 1997 ruime scholingsmogelijkheden aanbied voor al onze chauffeurs? En weet u daarnaast dat wij ons continu uitdagen met opleidingen om het taxivervoer wat wij aanbieden veilig uit te voeren? Daardoor voldoen de eigenschappen en kenmerken van onze service aan de vastgestelde of vanzelfsprekende behoefte van de klant. Veilig taxivervoer is meer dan alleen een klant veilig van A naar B brengen, met de door ons gevolgde taxiopleidingen bieden wij u een hoger betrouwbare taxiservice dat onze collega taxibedrijven. Want wie wil nou niet veilig door het verkeer met een taxi?

Moet u binnenkort gebruik maken van taxivervoer en zoekt u daarbij een taxibedrijf met goed opgeleide chauffeurs? Er is nog een reden waarom u voor Taxi Houwen zou kiezen voor uw mobiliteit, naast de gebruikelijke taxiopleidingen hebben wij ook opleidingen voor directiechauffeur gevolgd en met goed gevolg afgelegd. Dat wil zeggen de opleidingen SRO D1 en SRO D2! Op grond daarvan kunnen wij best zeggen dat wij werken met beroepschauffeurs.

Opleidingen-Taxi Houwen

Ruime opleidingen

De SRO D1 en D2 opleidingen worden verzorgd door een specialistisch rijopleidingsinstituut met specifieke deskundigheid op het gebied van rijopleidingen. De examens van deze opleidingen worden afgesloten met een extern afgenomen, onafhankelijk praktijkexamen. Dit gebeurd bij het Bureau Examinering van de Politie Academie, het meest gespecialiseerde instituut voor het afnemen van (verkeers)veiligheidsexamens. Ieder jaar volgt een opfris cursus om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen.

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier hiernaast.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.