Comfortabel en bekwaam directievervoer

Heeft u regelmatig directievervoer in Harderwijk, Ermelo of omstreken nodig? Moet u zoals gezegd vaak op pad maar wilt u tijdens uw reis liever doorwerken? Wij helpen u graag met onze luxe taxi’s al uw zakelijk vervoer naar uw bestemming en daarnaast wachten wij desgewenst op de locatie uw afspraak. Taxi Houwen is niet alleen specialist in het directievervoer naar het binnen- en buitenland maar wij verzorgen bovendien uw persoonlijke veiligheid. Daarnaast zijn wij een TX-Keur gecertificeerd taxibedrijf met vakbekwame chauffeurs.

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het directievervoer verzorgt? Want voor uw mobiliteit kunt u ons altijd bellen, ook in de avonduren. Voor bijvoorbeeld een bezoek aan een zakenrelatie, luchthaven of meeting schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in! Wij helpen u met het bereiken van uw bestemming en garanderen u hierbij een veilige en comfortabele rit.

Moet u binnenkort in Nederland naar een zakenrelatie? Of is uw bestemming Düsseldorf of Brussel? Door directievervoer bij Taxi Houwen te reserveren heeft u de heen- en terugweg alvast geregeld. Daarmee helpen wij elke dag mensen met het bereiken van hun bestemming. Door deze jarenlange ervaring met directievervoer leveren wij hoogkwalitatief vervoer en verhogen wij het rijcomfort van onze passagiers. Professioneel transport in comfortabele taxi’s maakt ons de ideale partner in directievervoer. Taxi Houwen werkt uitsluitend met beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid. Ten slotte, onze chauffeurs zijn ook in het bezit van de diploma’s SRO D1 en SRO D2! Reserveer dus direct uw directievervoer.

Wij vervoeren

Veilig

Vlot

Comfortabel

U kunt rekenen op

Verkeersveiligheid

Topografische kennis

Beroepshouding

Persoonlijke veiligheid

Met aantoonbare

EHBO diploma

Veiligheidstrainingen

Vakdiploma Directiechauffeur SRO D1

Vakdiploma Directiechauffeur SRO D2

Neem direct contact op

Heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen