Werken bij Taxi Houwen

Taxi Houwen is sinds 1997 een toonaangevend dienstverlener in personenvervoer, TX-Keur gecertificeerd. Wij investeren voortdurend in mens en materieel. Als chauffeur bij Taxi Houwen verzorgt u klantgericht personenvervoer naar ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen door geheel Nederland. Daarnaast verzorgen wij groepsvervoer naar evenementen, festivals en concerten, zowel door de week als in het weekend.

Bij Taxi Houwen werken professionals achter het stuur, groot in mobiliteit en dienstverlening. Bent u zelfstandig (zzp-er) en in het bezit van een chauffeurskaart? Meld u dan aan als zelfstandige bij Taxi Houwen.

Functie-eisen:

  • In het bezit zijn van een rijbewijs B
  • In het bezit zijn van een volledige chauffeurskaart
  • Minimaal 21 jaar oud zijn
  • Minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs
  • Aantoonbare rijervaring
  • Zelfstandige of zzp-er
  • Woonachtig in (de regio) Harderwijk

Zoekt u een verantwoordelijke en uitdagende baan in het personenvervoer? Wij bieden diverse cursussen en trainingen aan om de kennis verder uit te breiden. Stuur jouw motivatiebrief en cv via het onderstaande sollicitatieformulier. 

Choose File
Choose File
Jouw sollicitatie is succesvol verzonden.
Taxi Houwen

Innovatie

Taxi Houwen heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Sterker nog, het is de drijfveer die heeft geleid tot overtuigende overwinningen in de markt van personenvervoer. En diezelfde drijfveer heeft er ook voor gezorgd dat onze klanten meer tevreden zijn over onze dienstverlening. Laten zien dat inspiratie te putten is uit ogenschijnlijk eenvoudige en alledaagse dingen. Uit mensen met een droom. En dat innovatie veelal voortvloeit uit de praktijk. Dat inlevingsvermogen een belangrijke rol speelt in de uitvoering van personenvervoer en een rode draad is in de geschiedenis van Taxi Houwen.