Heeft u een taxi in Ermelo nodig? Voor uw zakelijk vervoer, uw luchthavenvervoer, of gewoon uw reguliere taxi: wij brengen u veilig van A naar B. Taxi Houwen is uw ideale vervoerspartner in Ermelo en omgeving. Wij verzorgen personenvervoer in moderne taxi’s of 8 persoons taxibusjes, eventueel met rolstoelaanpassing. Onze vakbekwame en betrokken chauffeurs hebben meer dan 32 jaar ervaring, waarbij de verkeersveiligheid en uw privacy altijd wordt gewaarborgd.

In onze moderne taxi’s wordt u op een veilige en comfortabele manier naar uw bestemming vervoerd. Wij staan bekend om onze lage tarieven, optimale service en flexibiliteit. Daarnaast heeft Taxi Houwen sinds 2004 het keurmerk in personenvervoer TX-Keur. Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk taxivervoer. Omdat u contactloos in onze taxi’s kunt betalen, heeft u geen contant geld meer nodig. Reserveer telefonisch of via het contactformulier uw taxi in Ermelo.

Taxi Ermelo
Taxibedrijf Ermelo

Taxi in Ermelo reserveren

Staat er een evenement, festivals of concert op de planning? Door een groepsvervoer bij Taxi Houwen te reserveren, heeft u de heen -en terugweg alvast uw taxirit geregeld. Ideaal wanneer u geen auto heeft, geen BOB ter beschikking heeft of simpelweg een drankje wil drinken. Uiteraard kunnen onze ervaren chauffeurs u ook naar een andere bestemming brengen. Wilt u winkelen in Harderwijk of iemand een bezoekje brengen in Putten? Taxi Houwen staat altijd voor u klaar.

Heeft u een ritje nodig naar luchthaven Schiphol? Wat is nou makkelijker om door een betrouwbaar persoon weggebracht te worden? U hoeft zich geen zorgen te maken over uw achtergebleven auto of een lange reis te maken met het openbaar vervoer. Ook wanneer u naar ziekenhuis St Jansdal of de huisarts moet of op locatie opgehaald moet worden, schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in. Al 25 jaar zijn wij uw zorgverlener in personenvervoer in de regio Ermelo en omstreken.

G Van heeringen
G Van heeringen
2022-11-13
Prima geregeld
Lies De Jong
Lies De Jong
2022-11-05
Heb een aantal maanden gebruik gemaakt van Taxi berdrijf Houwen. Waarvan zelfs drie weken dagelijks naar A'dam. Altijd op tijd, nette auto's en altijd bereid een oplossing te vinden, wanneer tijdstip soms wat moeilijk was. Edwin/Marleen hartelijk bedankt voor deze geweldige service.Wim en Lies de Jong, Zeewolde
R.E Schuil
R.E Schuil
2022-10-10
Ik heb een aantal weken al gebruik gemaakt van taxi Houwen. En kan deze zeker aanbevelen er wordt elke keer gezocht naar de beste oplossing voor de cliënt om het vervoer zo flexibel te laten verlopen. En afspraak is afspraak en altijd keurig op tijd. Ik zal in de komende tijd nog een aantal keren van de goede service en vriendelijkheid gebruik maken.
Jack v.d.ijssel
Jack v.d.ijssel
2022-08-28
heeft mij 5 weken van harderwijk naar utrecht gebracht altijd op tijd prima service
RoseM Meindertsma
RoseM Meindertsma
2022-07-25
Prima ervaring. Goede afspraken gemaakt. Keurig op tijd voor heen en terugweg. Prettige chauffeur.
bibi moes
bibi moes
2022-07-04
Zeer flexibel en betaalbaar taxibedrijf. Kwamen later op de afgesproken plaats na een festival in Biddinghuizen, dat was geen enkel probleem. Een gezellige rit en top service!
Bernhard Munneke
Bernhard Munneke
2022-05-24
Ik ben in Zwolle 26 x bestraald en moest in 80% van de gevallen al om 08.05 uur aanwezig zijn. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten werd ik ‘s ochtends opgehaald en ondanks een aantal files altijd op tijd. Dank je wel voor de goede en gezellige service.
Jan Timmer
Jan Timmer
2022-04-26
Rolstoel vervoer van onze moeder 94 jaarGoede service was keurig op tijd en werd ook weer op de afgesproken tijd opgehaald optijd Vriendelijke en behulpzame chauffeur Moeder werd vakkundig vast gezet in de auto Met een woord geweldig bedankt dit was op zaterdag middag 23_4-2022Mvg jan timmer
Amber van Dijk
Amber van Dijk
2022-03-26
Een leuk taxibedrijf met goede service. Hij brengt je waarheen je maar wil.

De kosten van een taxirit vanuit Ermelo

Bent u van plan om een taxi in Ermelo te reserveren? Dan wilt u van tevoren de kosten weten van uw rit. In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante prijzen, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. Naast een comfortabele rit, doen wij ons uiterste best om op tijd op uw bestemming te zijn. Heeft u binnenkort een taxi nodig in Ermelo of omstreken? Neem telefonisch contact op en laat u veilig vervoeren door Taxi Houwen.

TariefsoortInstapprijsPrijs p/kmPrijs p/m
Taxi t/m 4 pers.€ 3,10€ 2,30€ 0,35
Bus t/m 8 personen€ 6,10€ 2,90€ 0,40
Rolstoelbus€ 6,10€ 2,90€ 0,40

Neem direct contact op

Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen