Heeft u een taxi in Vierhouten nodig? Voor uw zakelijk vervoer, uw luchthavenvervoer, of gewoon uw reguliere taxi: wij brengen u veilig van A naar B. Taxi Houwen is uw ideale vervoerspartner in Vierhouten en omgeving. Wij verzorgen personenvervoer in moderne taxi’s of 8 persoons taxibusjes, eventueel met rolstoelaanpassing. Onze vakbekwame en betrokken chauffeurs hebben meer dan 32 jaar ervaring, waarbij de verkeersveiligheid en uw privacy altijd wordt gewaarborgd.

In onze moderne taxi’s wordt u op een veilige en comfortabele manier naar uw bestemming vervoerd. Wij staan bekend om onze lage tarieven, optimale service en flexibiliteit. Daarnaast heeft Taxi Houwen sinds 2004 het keurmerk in personenvervoer TX-Keur. Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk taxivervoer. Omdat u contactloos in onze taxi’s kunt betalen, heeft u geen contant geld meer nodig. Reserveer telefonisch of via het contactformulier uw taxi in Vierhouten.

Taxi Vierhouten
Taxibedrijf Vierhouten

Taxi in Vierhouten reserveren

Staat er een evenement, festivals of concert op de planning? Door een groepsvervoer bij Taxi Houwen te reserveren, heeft u de heen -en terugweg alvast uw taxirit geregeld. Ideaal wanneer u geen auto heeft, geen BOB ter beschikking heeft of simpelweg een drankje wil drinken. Uiteraard kunnen onze ervaren chauffeurs u ook naar een andere bestemming brengen. Wilt u winkelen in Harderwijk of iemand een bezoekje brengen in Putten? Taxi Houwen staat altijd voor u klaar.

Heeft u een ritje nodig naar luchthaven Schiphol? Wat is nou makkelijker om door een betrouwbaar persoon weggebracht te worden? U hoeft zich geen zorgen te maken over uw achtergebleven auto of een lange reis te maken met het openbaar vervoer. Ook wanneer u naar ziekenhuis St Jansdal of de huisarts moet of op locatie opgehaald moet worden, schakelt u de chauffeurs van Taxi Houwen in. Al 25 jaar zijn wij uw zorgverlener in personenvervoer in de regio Vierhouten en omstreken.

Bernhard Munneke
Bernhard Munneke
2022-05-24
Geverifieerd
Ik ben in Zwolle 26 x bestraald en moest in 80% van de gevallen al om 08.05 uur aanwezig zijn. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten werd ik ‘s ochtends opgehaald en ondanks een aantal files altijd op tijd. Dank je wel voor de goede en gezellige service.
Jan Timmer
Jan Timmer
2022-04-26
Geverifieerd
Rolstoel vervoer van onze moeder 94 jaar Goede service was keurig op tijd en werd ook weer op de afgesproken tijd opgehaald optijd Vriendelijke en behulpzame chauffeur Moeder werd vakkundig vast gezet in de auto Met een woord geweldig bedankt dit was op zaterdag middag 23_4-2022 Mvg jan timmer
Amber van Dijk
Amber van Dijk
2022-03-26
Geverifieerd
Een leuk taxibedrijf met goede service. Hij brengt je waarheen je maar wil.
richard jansen
richard jansen
2022-03-16
Geverifieerd
Betrouwbaar optijd en gezellig om mee te kletsen tijdens de rit
Henk Pol
Henk Pol
2021-12-27
Geverifieerd
Afgelopen weken regelmatig gebruik gemaakt van Taxi vervoer verzorgd door Taxi Houwen. Ik kan dit bedrijf voor 100% aanbevelen. Altijd stipt op tijd, flexibel in het maken en/of wijzigen van afspraken en uiterst nette en vriendelijke chauffeurs.
Michel Haarhuis
Michel Haarhuis
2021-09-21
Geverifieerd
Edwin en Marleen ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goede service, stiptheid, betrokkenheid en de leuke gesprekken onderweg. Hartelijke groet, Michel Haarhuis

De kosten van een taxirit vanuit Vierhouten

Bent u van plan om een taxi in Vierhouten te reserveren? Dan wilt u van tevoren de kosten weten van uw rit. In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante prijzen, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. Naast een comfortabele rit, doen wij ons uiterste best om op tijd op uw bestemming te zijn. Heeft u binnenkort een taxi nodig in Vierhouten of omstreken? Neem telefonisch contact op en laat u veilig vervoeren door Taxi Houwen.

Tariefsoort Instapprijs Prijs p/km Prijs p/m
Taxi t/m 4 pers. € 3,10 € 2,30 € 0,35
Bus t/m 8 personen € 6,10 € 2,90 € 0,40
Rolstoelbus € 6,10 € 2,90 € 0,40

Neem direct contact op

Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen