Reserveer uw taxi met Taxi aanvragen

Heeft u een taxi, groepsvervoer of een andere vorm van mobiliteit nodig? Met onze boekingsmodule Taxi aanvragen kunt u eenvoudig online een boeking maken voor bijvoorbeeld een Schipholtaxi, zakelijke bijeenkomsten, rolstoeltaxi en directievervoer die u nodig heeft. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon telefonisch reserveren. Wij zijn beschikbaar om uw boeking aan te nemen en vervolgens al uw vragen te beantwoorden. U kunt Taxi Houwen ook bellen en het telefoonnummer waarop wij bereikbaar zijn is: +31341430800.

Een online boeking moet minimaal 12 uur van tevoren gedaan worden! Is de tijd en datum beschikbaar? Dan ontvangt u vervolgens een bevestiging via de mail of telefoon als de boeking akkoord is en verwerkt in onze planning! Bovendien vermelden wij het tarief van uw aanvraag in onze reactie. Reserveer hieronder makkelijk en snel uw mobiliteit.

Jouw formulier is succesvol verzonden.

Over Taxi Houwen

Wist u dat Taxi Houwen al meer dan 26 jaar in Harderwijk, Ermelo en omgeving het Taxi- en groepsvervoer verzorgt? Ons taxivervoer is online te reserveren bij Taxi aanvragen tegen een lager tarief dan gangbaar is bij onze collega’s. Wij berekenen bovendien vooraf de kosten van uw rit, op basis van de snelste route. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent en krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen. Boekt u via Taxi aanvragen een rit boven de 100 km? Dan bieden wij u een extra scherpe prijs, waarin het hoogkwalitatief taxivervoer is inbegrepen en altijd goedkoper dan het kilometertarief!

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis of heeft u binnenkort een zakelijke meeting? Of is uw bestemming in Amsterdam, Zwolle of Berlijn? Door via Taxi aanvragen uw taxi te reserveren heeft u de heen- en terug rit alvast geregeld. Professioneel transport in comfortabele taxi’s of bussen maakt ons de ideale partner in mobiliteit. Taxi Houwen werkt uitsluitend met vakbekwame beroepschauffeurs en wij hebben het certificaat TX-Keur welke eisen stelt aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid.