Ziekenvervoer met TX|Keur

Bent u op zoek naar een gecertificeerd TX|Keur vervoerder in het ziekenvervoer? Voor het vervoer naar het ziekenhuis bent u bij ons aan het juiste adres! Al 25 jaar zijn wij uw zorgverlener in personenvervoer in de regio Harderwijk en omstreken. Wij rijden uw ziekenvervoer naar alle bestemmingen waarvan u de goedkeuring krijgt bij uw zorgverzekering. Indien u de goedkeuring heeft kunt u gelijk contact met ons opnemen, wij verzorgen dan graag uw vervoer.

Heeft u een restitutiepolis? Dan kunt u altijd voor ons bedrijf kiezen, ongeacht uw zorgverzekering. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan dit vervoer worden de meeste ritten niet gecombineerd gereden en bij lange ritten wacht de chauffeur bij uw bestemming. Daarnaast wordt uw ziekenvervoer verzorgt door maximaal 2 chauffeurs. Taxi Houwen is al sinds 2004 gecertificeerd TX|Keur, het keurmerk in personenvervoer voor betrouwbaar, veilig, vakkundig en klantgericht ziekenvervoer en dus volledige vergoeding van uw ziekenvervoer bij uw zorgverzekering.

Ziekenvervoer Jansdal ziekenhuis

Werkgebied

Wij rijden ziekenvervoer vanuit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Zeewolde en Biddinghuizen, dus in de provincies Gelderland en Flevoland door geheel Nederland en buitenland.

Wij rijden voor…

Wij rijden ziekenvervoer voor o.a. Aevitae en National Academic, CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, VGZ, Univé, IZA,IZZ en ONVZ in Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet en Biddinghuizen.

Reserveren

Voor reserveringen en vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale via (0341) 430 800. Of vul het contactformulier in en reserveer uw taxirit.

Neem direct contact op

Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.
Contact Taxi Houwen